Ouderen Vereniging Zijpe.nl

Nieuwsbrief Juli 2020

Van de voorzitter
Beste mensen op 1 juli worden de Corona maatregels versoepeld. In de nieuwsbrief een stukje over de sportschool.
Ook de bezoekregelingen voor de verzorgingshuizen worden versoepelt. Ook mogen we weer met meerdere mensen in een auto en ook de bussen gaan weer rijden.
Het bestuur zal de komende tijd kijken wat voor activiteiten er mogelijk zijn. De volgende nieuwsbrief komt weer uit als wij meer informatie hebben hierover.
Verder kan ik mededelen dat met ingang van 1 juli er een elektrische Strandrolstoel beschikbaar is bij strandpaviljoen de Toko in Callantsoog.
Het is een mogelijkheid voor mensen die wat slechter ter been zijn om toch eens op het strand te rijden.
Dit is mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.
Rest mij nog u een goede zomer toe te wensen.
Arie Derksen
Groetjes en een prettig weekend Arie

Bericht van de sportschool.

Beste leden, eindelijk is het zover, na een lange tijd kan onze sportschool vanaf 1 juli de deuren weer openen voor iedereen die wil sporten!
Wij zijn hier vanzelfsprekend ontzettend blij mee en we willen je dan ook van harte uitnodigen om. Voor zover je dat nog niet deed, weer lekker te komen trainen!
Om de opening in goede banen te leiden, zullen de Yogalessen in de week van 29 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juli gaat de sportschool weer open, maar zijn m.b.t. Corona wel wat extra regels aan verbonden, zo gaan we meer ventileren en hebben we een vaste in- en uitgang. Check de openingstijden vanaf 1 juli voor meer informatie.
Speciaal voor ouderen. Op dinsdag en vrijdag hebben we tussen 08.00 en 09.00 een speciaal “ouderen uurtje”. De sportschool is gewoon voor iedereen open, maar als je geen oudere bent en je kunt ook op een andere tijd komen trainen, dan verzoeken we je niet op deze uren te komen trainen.
Bedankt!
We hopen je snel weer te mogen ontmoeten in onze mooie sportschool!
Hans en Abtal

Contactdames