Ouderen Vereniging Zijpe.nl

Nieuwsbrief juni 2024

Beste leden,

Nog even de activiteiten op een rijtje,
De zomer is in volle gang.
Af en toe een verfrissend buitje.
Buitje

BBQ Woensdag 12 juni en 17 juli.

Bij voldoende belangstelling gaan we weer BBQ-en. De Barbecue begint om 16.00 uur met een drankje en hapje en rond 17.30 uur gaan de (gas) Barbecues aan.
Er is altijd voldoende vlees, en u hoeft niet zelf achter de BBQ, het wordt voor u klaar gemaakt, er zijn verschillende heerlijke salades, rauwkost en ijs toe.
Rond 19.30 uur gaat u weer op huis aan. U kunt zich aanmelden via de contactdames.
De kosten zijn € 15,00, aanmelden via de email www.ouderenver.zijpe@gmail.com.
De kosten van deze BBQ van tevoren overmaken op de rekening van de OVZ NL 27RBRB0919931057 t.n.v. O.V.Z.
Kantine Voetbalvereniging V.V. Melchiorstraat Oude Sluis.

Visgastdagen 26 juni en 10 juli.

U kunt u zich aanmelden bij een van de contactdames of via de e-mail van de OVZ. www.ouderenver.zijpe@gmail.com
De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 15,00. Bij binnenkomst koffie met koek, ’n sapje, advocaatje met slagroom, een wijntje of biertje. Spelletjes doen of gezellig bijkletsen.
De koffie staat om 11.00 uur klaar. Rond ± 13.00 uur is tijd voor gebakken scholfilets, salade en al wat erbij hoort. Roomijs tot slot.
En voordat u naar huis gaat, gaan we nog een spelletje Bingo spelen met kleine prijsjes.
De kosten van deze visgastdag van tevoren overmaken op de rekening van de OVZ NL 27RBRB0919931057 t.n.v. O.V.Z.
Wij zien u graag in de Kantine van Voetbalvereniging V.V Oude Sluis Melchiorstraat 2

Klaverjassen 3 juli en 24 juli.

Op deze 2 Woensdagmiddagen wordt er weer voor de Wisselbeker gespeeld. Meldt u ook hiervoor op tijd aan bij de contactdames of via de mail www.ouderenver.zijpe@gmail.com
We beginnen om 13.30 uur. Er is koffie `n drankje en hapje. Wij zijn helaas genoodzaakt een bijdrage van 5 euro te vragen.
Net als vorig jaar kijken we aan het eind van de 2de middag wie de hoogste score heeft gehaald en deze keer met de wisselbeker naar huis gaat, en wie 2de, 3de of de poedelprijs wint.
Trudy zal deze middagen weer begeleiden, waarvoor alvast weer onze hartelijke dank. Deze middagen worden gehouden in het parochiehuis Keinsmerweg 3 in ’t Zand.
Graag contant betalen.

dagtocht 5 juni.

Duinen

Voor degene die meegaan met daguitje op 5 juni voor een mooi tochtje door de duinen.
Veel plezier en hopelijk zijn de weersgoden ons goed gezind.

vakantieweel Lunteren.

Lunteren

15 juni gaan er weer 42 leden op vakantie naar Lunteren.
Een mooi gevarieerd programma. Leuke excursies, wij hebben er zin in.
En een prachtig Hotel. Allen veel plezier.

Materiaal.

Alle materialen zijn weer opgehaald uit de schuren van Ans Kruijer.
Fijn dat we dat al die jaren daar konden opslaan. Ellie gaat haar een bezoekje brengen en een bosje bloemen aanbieden als dank.
Van het najaar hebben we een andere locatie gevonden voor de BBQ’s en de gasflessen.
Alle andere materialen gaan bij Ellie in de schuur.
Ben, Gerard en Arie D bedankt voor jullie inzet.

Voor ieder die met vakantie gaat, veel plezier kijk goed uit onderweg en rust lekker uit.

Contactdames
Petten, Lief en Leed Betty Hes 0226-320307