Ouderen Vereniging Zijpe.nl

Sportschool Multifit

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat we de sportschool eindelijk weer kunnen openen!
We zijn geopend maandag t/m vrijdag vanaf 08.30 uur, zondag vanaf 10.00 uur
Alle groepslessen gaan gewoon door.
Voor groepslessen (spinning, yoga, bootcamp, etc.) geldt een maximum aantal van 30 personen per ruimte.
Onze groepslessen kunnen dus gewoon doorgaan.
Handdoek verplicht en het materiaal na gebruik desinfecteren.
Er zijn voldoende hygiënemiddelen en schoonmaakmiddelen aanwezig.
Voor het rooster zie onze website: www.sportcentrummultifit.nl
Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien!
Met vriendelijke groet, Hans en Abtal

Nieuwsbrief Mei 2021

Van de Voorzitter

Beste mensen, Het is alweer even geleden dat er een nieuwsbrief is uitgekomen. Er zijn immers geen activiteiten geweest door de corona.
Gelukkig is er licht aan de horizon; immers de meeste van ons zijn geheel of gedeeltelijk gevaccineerd en de verruimingen komen eraan.
Mocht u hulp nodig hebben bijvoorbeeld met vervoer naar de vaccinatiepunten laat het dan aan ons weten dan gaan we dat regelen.
We hebben helaas de weekreis naar Valkenburg weer moeten verschuiven naar mei volgend jaar.
Zodra er weer activiteiten gepland kunnen worden laten we u dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Koninklijke onderscheiding Ben Wissink.

lintje
Op 26 april werd ons bestuurslid en webmaster verrast door de burgemeester. Met een videowagen stond zij voor de deur waar Ben met zijn dochter, schoonzoon en kleindochters naar buiten werd geroepen. Op het scherm sprak ik (Arie) Ben toe om de verrassing toe te lichten.
Ben kreeg een onderscheiding als lid in de orde van Oranje-Nassau omdat hij zich voor vele verenigingen als vrijwilliger heeft ingezet.
Ben was volledig verrast omdat er geen smoes nodig was om hem thuis te houden, hij was de dag ervoor jarig en zijn kinderen en kleinkinderen bleven een nachtje logeren.
Ben van harte gefeliciteerd met deze benoeming je hebt hem echt verdiend.

Bevrijdingskrant ’t Zand.

Bevrijdingskrant
Een jaar later dan gepland werd de bevrijdingskrant bij de inwoners van ‘t Zand bezorgd. Maar zeer de moeite waard.
Het is een prachtige krant geworden vol verhalen en foto’s over de bevrijding.
Als er mensen zijn die de krant ook willen ontvangen laat het even weten: er zijn nog enkele exemplaren over.
De krant kwam tot stand door de medewerking van het comité 75 jaar bevrijding waar ook de ouderenvereniging aan heeft meegewerkt.

Herdenkingsbord.

Herdenkingsbord
Op 3 mei werd het herdenkingsbord van barakkenkamp A onthuld, waar in de oorlog joodse mannen tewerkgesteld werden. Dit bord staat aan de Parallelweg bij ‘t Zand.

Contributie 2021.

Beste leden, Namens het bestuur van onze vereniging wil ik u bedanken voor het support. Het voelt vreemd om toch iedere keer de contributie te innen. Want het klopt natuurlijk niet.
Wij kunnen als vereniging niet datgene bieden waarom u lid bent geworden. De gezellige bijeenkomsten, uitstapjes, klaverjasmiddagen. BBQ.etc.
We missen het allemaal. Maar de coronamaatregelen beperken ons te veel om te kunnen doen wat we graag willen.
Wij rekenen op u (voor diegene die nog niet betaald hebben) en we gaan ervan uit dat wij straks weer met elkaar plezier kunnen beleven aan onze activiteiten.
Bij voorbaat onze dank.

Contactdames